Senaste nytt

Årsmöte måndag den 13 mars kl 18.30 i Studiefrämjandets lokaler på Centralgatan 13. Sven Nordlund visar bilder och berättar om djur och matur. Vi bjuder på fika Alla är hjärtligt välkomna!

 

Är du intresserad av rovdjur? Vill du vara med i en rovdjursgrupp? Nu söker Naturskyddsföreningen i Norrbottens län efter intresserade medlemmar att ingå i två länsövergripande grupper; dels i en vattengrupp, dels i en rovdjursgrupp. Om du vill vara med i någon av grupperna, ta kontakt med kontaktpersonen i resp. grupp:                                                                                                     Vattengrupp: Per Lundbäck, 073-082 73 62, per_lundback@telia.com Rovdjursgrupp: Peder Andersson, 070-603 96 16, karlpederandersson69@hotmail.com

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *