Senaste nytt

Årsmöte onsdag den 28 februari kl. 18.30 i Elvagården vid kyrkan. Sven Nordlund visar bilder och berättar om djur och natur. Du kan även köpa hans bok: Storön i alla väder. Vi bjuder på fika. Hjärtligt välkommen!

SNFprogram-18 pdf

Är du intresserad av rovdjur? Vill du vara med i en rovdjursgrupp? Nu söker Naturskyddsföreningen i Norrbottens län efter intresserade medlemmar att ingå i två länsövergripande grupper; dels i en vattengrupp, dels i en rovdjursgrupp. Om du vill vara med i någon av grupperna, ta kontakt med kontaktpersonen i resp. grupp:                                                                                                     Vattengrupp: Per Lundbäck, 073-082 73 62, per_lundback@telia.com Rovdjursgrupp: Peder Andersson, 070-603 96 16, karlpederandersson69@hotmail.com

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.